鷹雄論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PK...呢鋪真係大鑊...異形

3 posters

向下

PK...呢鋪真係大鑊...異形 Empty PK...呢鋪真係大鑊...異形

發表 由 神名綾人 周六 12月 12, 2009 8:14 am

呢個坑今次真係要命之作喇...
全數購入後軍力:
Tyranid Hive Tyrant 泰倫蟲王 x1 HQ
Tyranid Guard 蟲王護衛 x3 HQ(因為最多只可以跟3隻)
Tyranid Lictor 利卡特 x3 Elites(點解菁英部隊都3隻? 因為佢係3隻一窩的...用途?明顯地玩咸濕既用品...)
Tyranid Carnifex 卡尼菲斯 x3 HS(可以3隻一隊無理由唔放3隻吧? 9隻更過癮 Twisted Evil )
Tyranid Biovore 生化孔蟲 x3 HS(同樣係HS系列當然放3隻啦~更何況係主力既射擊部隊)
Tyranid Trygon / Mawloc (未有中文名) x3 HS (都係HS所以都係放3隻! 不過佢既特殊能力要等軍事書出了才可以證明台灣戰棋會發表正確...)
Tyranid Battleforce 異形起始包 x3 (您所需要要無限蟲海戰術用蟲仔都係灑入面.....兩個新版,一個有卡尼菲斯既舊版)
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

文章數 : 267
注冊日期 : 2009-08-01
年齡 : 39

回頂端 向下

PK...呢鋪真係大鑊...異形 Empty 回復: PK...呢鋪真係大鑊...異形

發表 由 Kingtoy 周六 12月 12, 2009 11:39 pm

新版的異形造型真的很多!

神明兄要當異形王呢!
Kingtoy
Kingtoy
Admin

文章數 : 739
注冊日期 : 2009-07-28

http://hererolls.easybbs.com.tw

回頂端 向下

PK...呢鋪真係大鑊...異形 Empty 回復: PK...呢鋪真係大鑊...異形

發表 由 神名綾人 周日 12月 13, 2009 1:08 am

Kingtoy 寫到:新版的異形造型真的很多!

神明兄要當異形王呢!
Lore of The Tyranid?
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

回頂端 向下

發表 由 blackevil 周日 12月 13, 2009 5:39 am

印鈔機...
blackevil
blackevil
精銳兵團長

文章數 : 477

回頂端 向下

發表 由 神名綾人 周日 12月 13, 2009 12:26 pm

blackevil 寫到:印鈔機...
係雙糧花紅之月~
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

回頂端 向下

發表 由 Kingtoy 周一 12月 14, 2009 2:48 pm

神名綾人 寫到:
係雙糧花紅之月~

有雙糧!太幸福了!可惜我沒有
Kingtoy
Kingtoy
Admin

文章數 : 739
注冊日期 : 2009-07-28

http://hererolls.easybbs.com.tw

回頂端 向下

發表 由 神名綾人 周二 12月 15, 2009 1:14 am

Kingtoy 寫到:
神名綾人 寫到:
係雙糧花紅之月~

有雙糧!太幸福了!可惜我沒有
就係因為咁,所以先會再跳坑...
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章