鷹雄論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋!

+2
矮人王
wasucat
6 posters

向下

森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Empty 森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋!

發表 由 wasucat 周五 12月 18, 2009 11:08 pm

各位戰棋玩家們,當你們的軍隊已組織起一定的規模,而且你們的模型又塗裝得十分精美,但又一直苦惱沒有好的收納箱或袋子可以輕鬆又安全的放置他們,每次出戰都要用紙巾,發泡膠來將模型包裹,放入一些膠盒,甚至鞋盒入面,每次出戰時一袋二袋,一箱二箱的,十分不便....最大獲仲係當打開盒子看見心愛模型受損.......

雖然官方也有專門的模型收納箱,但一個只有三層海棉,只能收納約100隻模型,又不能放軍事書或骰仔等工具的官方收納箱.大型兵器更加講都唔使講...價錢卻要差不多MOP600....簡直同搶劫冇咩分別...

現在,大家再也不用擔心你們的模型無家可歸了,因為森之丘由南半球綿羊國最新引入一款最新的戰棋模型收納袋,呢個袋絕對可以為大家解決所有問題!!!

森之丘推介戰棋模型收納袋三大優點---

1.超大容量!每個袋都有六塊和官方箱子一樣的海棉,可放置標準模型超過200隻,而且海棉可隨大家喜好改造切割,極度方便!
2.雜物儲存,呢個袋除了可以放大家的模型外,更有層格放置大家的軍事書,尺,骰子及其他雜物,甚至連飲品也有專門地方放置,極度貼心!
3.外型靚仔,全方位防水布面硬底設計,不像官方箱子如同工具箱一樣毫無美感,呢個袋大家不放模型時更可當作相機袋及旅行袋使用!

各位老友如果對呢個袋有興趣!歡迎PM WASUCAT 或 BLACKEVIL 查詢報價和訂購,多謝多謝!

戰棋模型收納袋外觀!
森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! P1050426i
內藏六塊與官方標準一樣的海棉!
森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Dsc01069lg
超多收納格子,側面還有!
森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Dsc01072ou
側面可供放飲品的地方,超貼心!
森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Dsc01070a
不論當模型袋或相機袋拎出街一樣有型有格,軍綠色襯衫一流!
森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Dsc01074c
wasucat
wasucat
騎兵團長

文章數 : 205
注冊日期 : 2009-08-01

回頂端 向下

森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Empty 回復: 森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋!

發表 由 矮人王 周六 12月 19, 2009 10:21 pm

今日睇過件實物...真係唔錯..又輕便...價錢都ok....我要一個....thx

矮人王
民兵

文章數 : 60
注冊日期 : 2009-08-05

回頂端 向下

森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Empty 回復: 森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋!

發表 由 Kingtoy 周日 12月 20, 2009 1:33 am

我想知道價錢啊!
Kingtoy
Kingtoy
Admin

文章數 : 739
注冊日期 : 2009-07-28

http://hererolls.easybbs.com.tw

回頂端 向下

發表 由 Kingtoy 周日 12月 20, 2009 11:35 pm

價錢合理,我要一個! 森之丘強勁推介!戰棋模型收納袋! Icon_biggrin
Kingtoy
Kingtoy
Admin

文章數 : 739
注冊日期 : 2009-07-28

http://hererolls.easybbs.com.tw

回頂端 向下

發表 由 神名綾人 周一 12月 21, 2009 8:57 am

Kingtoy 寫到:我想知道價錢啊!
平過官方一半有多啦~
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

文章數 : 267
年齡 : 39

回頂端 向下

發表 由 wasucat 周一 12月 21, 2009 5:03 pm

對!呢個袋係gw大箱容量,但價錢比gw大,小箱還要平,加上森之丘全澳獨家引入發售,絕對冇介紹錯!
wasucat
wasucat
騎兵團長

回頂端 向下

發表 由 andrewtak 周一 12月 21, 2009 5:17 pm

原來係我最鐘意既綠色~預我一個啦!!!
andrewtak
andrewtak
騎兵團長

文章數 : 216
注冊日期 : 2009-08-02

回頂端 向下

發表 由 佩基 周三 12月 30, 2009 5:55 pm

個袋袋几銀丫
想要一個wo
佩基
佩基
小隊長

文章數 : 92
注冊日期 : 2009-12-27

回頂端 向下

發表 由 wasucat 周三 12月 30, 2009 7:49 pm

佩基 寫到:個袋袋几銀丫
想要一個wo

已PM你了.
wasucat
wasucat
騎兵團長

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章