鷹雄論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3月13日特別戰役

+2
Kingtoy
wasucat
6 posters

向下

3月13日特別戰役 Empty 3月13日特別戰役

發表 由 wasucat 周三 3月 10, 2010 4:12 pm

3月13日森之丘將會上演特別戰役

當日希望各位參戰將軍請帶備1000~2000內全塗裝部隊參戰,戰鬥同樣分正邪戰鬥,但原本不可聯軍的邪派部隊皆可聯軍(如老鼠&吸血鬼等...)

注意.所有參戰將軍一定要選擇全塗裝部隊(准許代軍,但要求也是要全塗裝,只上底色不算)

希望各有意參戰之將軍請盡快回帖報名.thanks!
wasucat
wasucat
騎兵團長

文章數 : 205
注冊日期 : 2009-08-01

回頂端 向下

3月13日特別戰役 Empty 回復: 3月13日特別戰役

發表 由 Kingtoy 周三 3月 10, 2010 6:34 pm

我當天無法參戰,但我那天會來觀戰。 3月13日特別戰役 Icon_biggrin
Kingtoy
Kingtoy
Admin

文章數 : 739
注冊日期 : 2009-07-28

http://hererolls.easybbs.com.tw

回頂端 向下

發表 由 andrewtak 周四 3月 11, 2010 3:04 pm

咁突然???
andrewtak
andrewtak
騎兵團長

文章數 : 216
注冊日期 : 2009-08-02

回頂端 向下

發表 由 神名綾人 周五 3月 12, 2010 3:13 am

40K來參一腳行嗎? What a Face
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

文章數 : 267
年齡 : 39

回頂端 向下

發表 由 blackevil 周五 3月 12, 2010 7:42 am

咁咪即係迫我淨係用10隻綠皮同你打?
blackevil
blackevil
精銳兵團長

文章數 : 477

回頂端 向下

發表 由 神名綾人 周五 3月 12, 2010 10:37 am

那日我放假,不過就冇任何一倉種族係全塗裝@@"
除了40k有900分之外...
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

回頂端 向下

發表 由 wasucat 周五 3月 12, 2010 4:49 pm

唔好意思.當日只限全上色.如你中古冇就冇辦法了....因我們都沒40K 全上色的部隊,HAHA
wasucat
wasucat
騎兵團長

回頂端 向下

發表 由 神名綾人 周六 3月 13, 2010 2:52 pm

wasucat 寫到:唔好意思.當日只限全上色.如你中古冇就冇辦法了....因我們都沒40K 全上色的部隊,HAHA
咁您又開個咁既post出來做乜鬼=.=?
明知冇人有...搵笨= =
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

回頂端 向下

發表 由 wasucat 周日 3月 14, 2010 12:01 am

神名綾人 寫到:
wasucat 寫到:唔好意思.當日只限全上色.如你中古冇就冇辦法了....因我們都沒40K 全上色的部隊,HAHA

搵咩笨O者.我地今次都冇諗住打40K....
wasucat
wasucat
騎兵團長

回頂端 向下

發表 由 矮人王 周日 3月 14, 2010 12:37 am

wasucat 寫到:
神名綾人 寫到:

搵咩笨O者.我地今次都冇諗住打40K....

冇錯..由頭到尾都冇話過打40k Cool

矮人王
民兵

文章數 : 60
注冊日期 : 2009-08-05

回頂端 向下

發表 由 神名綾人 周日 3月 14, 2010 2:39 am

之前唔知咩野一回事~sor~
神名綾人
神名綾人
騎兵團長

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章